Kućno porađanje

Dobrodošli na sajt koji promoviše prirodni porođaj. Mnogi medicinski stručnjaci tretiraju trudnoću i porođaj kao bolest. Sa druge strane, istraživanja pokazuju da je porođaj kod kuće, u prijatnom ambijentu, deo nečega što zovemo "prirodni porođaj". Ne treba biti mnogo mudar pa razumeti da su trudnoća i porođaj prirodni procesi, i ukoliko majka ispoštuje zakone zdravlja iskusiće iskustvo mnogih žena koje su se bezbolno porodile i na svet donele zdravu decu.

Ukoliko želite da neka od babica obučenih za kućno porađanje prisustvuje vašem porođaju i da vas vodi kroz trudnoću i kućni porođaj, možete da nas konaktirate. Takođe, možemo vam ponuditi usluge najboljih pedijatara koji će vam sugerisati kako da na prirodan i bezbedan način odgojite svoje dete.

Na ovom mestu se takođe možete upoznati sa informacijama kako da sačuvate svoje zdravlje, kako da unapredite svoje fizičke i duhovne sposobnosti kroz kvalitetnu i zdravu ishranu i dobre životne navike, a u slučaju oboljenja kako da na prirodan način - jednostavno, bezbolno i jeftino - otklonite svoj zdravstveni problem. Imajte uvek na umu najpoznatiju medicinsku izreku: "Ne postoje neizlečive bolesti, postoje samo neizlečivi ljudi" (oni koji ne žele da menjaju svoje loše životne navike).

Naši rezultati, kao i tima Instituta za prirodnu medicinu, svrstavaju nas u red najboljih svetskih stručnjaka na polju medicine. Da biste se uverili u moć prirodne medicine dovoljno je da prihvatite načela zdravog života samo nekoliko dana.

Ukoliko želite nutricionističko ili lekarsko savetovanje, ili želite da nabavite neke od najboljih knjiga i video materijala o zdravlju, kao i najbolje biljne preparate koji postoje na tržištu, budite slobodni da nas kontaktirate.

Nudimo vam i studije na kojima možete steći zvanja: Nutricionista, Herbalista, Babica, Diplomirani lekar prirodne medicine, Magistar prirodne medicine, Doktor prirodne medicine. Za više informacija posetite sajt našeg fakulteta na linku ovde.

Pozivamo vas da postanete naš saradnik i prijatelj. Mi smo tu zbog vas.